Условия за доставка

Информация за доставка
Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма Еконт на адреса, посочен във Вашата поръчка,или до адрес на куриерската фирма.
Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.
Нейната цена зависи от тегло, размер на пратката и вид на поръчката.

Еконт-до 1кг от офис до офис-5лв,от офис до адрес-6.30лв
от 1 до 2кг от офис до офис-5.50лв,от офис до адрес-7.80лв
над 2 до 5кг от офис до офис-6лв,от офис до адрес-9.90лв
Плюс 1.2% от стойността наложения платеж - от офис до офис
От офис до адрес плюс 2.4% от стойността на наложения платеж

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.
Документи, съпътстващи доставката на стоката: е клиентска поръчка с описание на вида цената и брой на поръчаните артикули.
Срока за изпълнение на офертите е различен в зависимост от възможностите на съответният доставчик или производител.
В случай ,че са заявени повече от един брой оферти с различен срок на изпълнение,артикулите се обединяват в една пратка (с цел намаляване на транспортните разходи на клиента) като се изчаква да пристигне и последният артикул.В този случай обединената пратката ще тръгне в спедиция в деня на пристигането на последният артикул.
Моля клиентите да обърнат внимание ,че срока отбелязан в офертата е този в който артикула ще бъде пуснат в спедиция към тях ако е заявен само този артикул, а не срока на получаване на пратката.
Пратката ще бъде получена обикновенно на другият ден при експресна , или на на по следващият при икономична пратка ако е адресирана за територията на България.
Ако в населеното място няма офис на Есоnt пратката ще бъде доставена в деня в който Econt ще имат разнос за съответното населено място.
В случай ,че адреса за получаване на пратката е извън пределите на България,с Вас ще се свърже оператор за да уточни начина на доставката.
Поръчки се обработват в следното работно време: От понеделник до петък от 09:30 до 16:30ч. Поръчки, направени след 16:30 ч. от понеделник до четвъртък, се обработват на следващата сутрин след 09:30ч. Поръчки, направени след 16:30ч. в петък, се обработват в понеделник след 09:30ч.
Потребителят има право на рекламация или връщане на закупена от електронния магазин стока в рамките на 7(седем) работни дни от получаване на стоката.
Отказ от приемане на стоката може да се направи и пред куриера при доставяне на стоката, ако тя не отговаря на очаквания размер или друга причина, но Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид и със запазен етикет. За целта продуктът трябва да е с прикачени етикети в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.При връщане на стоката всички куриерски разходи са за сметка на клиента.
Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между и клиента. Несъответствието може да се изразява в:
– производствени дефекти на стоката;
– констатирани липси на части от стоката;
В тези случаи транспортните разходи са за сметка на https://tehnika-instrumenti.com
Потребителят трябва добре да прецени дали продукта отговаря на неговите очаквания преди да скъса етикета!
С радост ще отговорим на Вашите въпроси. 
Очакваме Ви: